2019. április 25, csütörtök - Márk napja van.

E-Közigazgatás

Felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő, törvényes képviselő igényére a hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére.

Virágzó Szikszó program

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Letöltés: Jelentkezési lap

Szikszó Város Önkormányzata a 86/2018.(V.03.) számú határozatával „Virágzó Szikszó” programot hirdet. „Az, hogy milyen környezetben élünk, nagyban meghatározza életünk minőségét is.” Ezen megfontolásból fogadta el Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Virágzó Szikszó” programot. A környezet- és természetvédelmi szemléletformálás - a környezeti nevelés, a szelektív hulladékgyűjtésre irányuló tevékenységeken kívül rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a lakosságot motiváljuk arra, hogy tisztán és rendezetten tartsa a közvetlen környezetét.

 

Felhívás - Használt gumiabroncs gyűjtés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Zöld Völgy Nonprofit Kft. „Szabaduljon meg abroncsaitól” néven gumiabroncs gyűjtést szervez.

Gyűjtés helye:    Mika Gumi Szervíz  3800 Szikszó Kassai út 52. ( Hétfő-péntek 7:00 – 17:00, Szombat 8:00 – 13:00)

Gyűjtés ideje:      2018. június 18-30. közötti időszak

Városüzemeltetési feladatok ellátásáért felelős társaság: SIXO Tender Kft.

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Szikszói Városi Önkormányzat illetékességi területén a szikszói lakosok a városüzemeltetéssel kapcsolatos bejelentéseket az alábbi elérhetőségeken tehetik meg.

Elérhetőségek:  

  • e-mail: sixotender@szikszo.hu
  • telefon: 70/ 525 05 65
  • személyesen: 3800 Szikszó, Kálvin tér 1. 1.emelet.

Önkormányzati elektronikus ügyintézés

E-Közigazgatás » Önkormányzati elektronikus ügyintézés

Szikszó Város Önkormányzata az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény (E-ügyintézési tv.) alapján természetes személy és jogi személy ügyfelei számára az Önkormányzati Hivatali Portálon (továbbiakban: Portál) keresztül lehetőséget biztosít a szakrendszeri alkalmazásokhoz kialakított, elektronikusan elérhető szolgáltatások igénybe vételére, azaz az elektronikus ügyintézésre.

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (7) bekezdése szerint az iskolába a tanköteles tanulókat az első évfolyamra – a területileg illetékes tankerületi központ véleményének kikérésével – a köznevelési feladatokat ellátó hatóság által meghatározott időszakban kell beíratni.

A beiratkozásra meghatározott időt a helyben szokásos módon közzé kell tenni.

© 2019 - szikszo.hu - Szikszó Város honlapja

Egyedi honlap és webáruház fejlesztés - Cocodeo - www.cocodeo.hu