2019. augusztus 21, szerda - Hajna, Sámuel napja van.

Hirdetmények

III. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Az Országos Tisztifőorvos a meteorológiai előrejelzési adatok alapján 2013. július 24-én 00.00-től elrendelt II. fokú hőség riasztást 2013. július 25-én 00.00-tól kezdődően III. fokúra emelte és egyben 2013. július 29-én 24.00-ig meghosszabbította. Ezeken a napokon a napi átlag hőmérséklet eléri a 27 C° fokot.

Értesítés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tisztelt Állampolgárok!

Ezúton értesítem a Tisztelt Állampolgárokat, hogy 2013. július 29.-től 2013. augusztus 9.-ig a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatalban igazgatási szünet lesz, a hivatali ügyintézés szünetel, csak ügyeletet tartunk.

Megértésüket megköszönve

Tisztelettel:

dr. Ronyecz Róbert sk.
jegyző

II. FOKÚ HŐSÉGRIASZTÁS

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Az Országos Tisztifőorvos Asszony a meteorológiai előrejelzési adatok alapján 2013. július 24-én, szerdán 00.00-tól - 2013. július 26 péntek 24.00-ig II. fokú hőség riasztást adott ki az ország egész területére vonatkozóan. Ezeken a napokon a napi átlag hőmérséklet eléri a 25 C° fokot.

Fontos tudnivalók a tűzgyújtási tilalomról, a tűzgyújtás szabályairól

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Minden nyáron vannak olyan napok, amikor a kánikulai meleg és a csapadékmentes időjárás következtében fokozott tűzveszély alakul ki hazánkban. Ez jellemző most is, ezért a katasztrófavédelem kezdeményezésére a vidékfejlesztési miniszter az erdőkre és fásításokra, valamint az ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre július 22-én átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el. A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatók.

Értesítés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tisztelt Állampolgárok!

Ezúton értesítem a Tisztelt Állampolgárokat, hogy 2013. július 1-én (hétfőn) a Polgármesteri Hivatalban munkaszüneti nap lesz, ezen a napon a hivatali ügyintézés szünetel.

Megértésüket megköszönve

Tisztelettel:

dr. Ronyecz Róbert
sk.
jegyző

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Füzesséri József Szikszó Város Polgármestere, mint a helyi védelmi bizottság elnöke tájékoztatja  a lakosságot, hogy városunk közigazgatási területén II. fokú árvízvédelmi készültséget rendeltem el 2013. Június 24. 21.00 órától a 1996. /XII.26./ Korm. rendelet 13.§. (1) bekezdése alapján.

A árvízvédelmi védekezés ideje alatt a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatalban folyamatos ügyeletet biztosítunk  Szikszó, Kálvin tér 1. sz. Tel.: 46/596-444, 46/596-450 .

A védekezésben való önkéntes részvételre várjuk a lakosság szíves közreműködését!

S z i k s z ó, 2013. június 24.

Tisztelettel:

Füzesséri József sk.

polgármester

II. fokozatú hőségriadó

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Városban található közkutak:
Fő téren artézi kút
Balogh Antal téren artézi kút.

Klímatizált helységek:
UNIO COOP áruház Pázmány Péter tér és Kassai út
Manó Kávéház
Penny Market

Hőségriadó

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Az Országos Tisztifőorvos Asszony a meteorológiai előrejelzési adatok alapján 2013. június 17-én hétfő 12 órától - 2013. június 21. péntek 24 óráig II. fokú hőség riasztást adott ki. Ezeken a napokon a napi átlag hőmérséklet eléri a 25 C° fokot.

A következő napokban várhatóak tovább fokozódik a hőség. Elsősorban szerdától péntekig számíthatunk arra, hogy a legmagasabb hőmérséklet az országban többfelé eléri, illetve kevéssel meg is haladja a 35 fokot, és hajnalonként is egyre kevesebb helyen mérhetünk 20 foknál alacsonyabb értékeket. 11 és 15 óra között kerüljük a napfényt, hisz az UV sugarak ilyenkor június végén a legerősebbek!

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője tájékoztatja, a Tisztelt Lakosságot, hogy 2013. június 10-től a Védőnői Szolgálat átköltözik, a Pázmány Péter tér 12. szám alá.

Villámcsapásokról

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Magyarországon elsősorban májustól augusztus végéig számíthatunk villámlással járó viharokra. Hazánkban évente 20-40 embert ér villámcsapás, ezek többsége szabad területen következik be.

Községi zárlat feloldása

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Encsi Járási Hivatal Járási Állat-egészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatala a mézelő Méhek nyúlós költésrothadás megállapítása miatt Szikszó, Alsóvadász, Aszaló város/község közigazgatási területére 2012. szeptember 6-án kelt, IV-I-003/00635-0035-0003/2012. iktatószámú határozatával elrendelt községi zárlatot a mai napon, azaz 2013. április 30.  megszünteti.

Közlemény óvodai beiratkozásról

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Értesítjük a kedves szülőket, hogy a Szikszói Városi Egységes Óvoda- Bölcsődébe a 2013/2014-es nevelési évre az alábbi időpontban lehet beíratni gyermekeiket:

2013.05.06- 2013.05.10-ig 8-16 óráig

Figyelemfelhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Az Országos Meteorológiai Szolgálat ma éjfélig szóló előrejelzése alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megye területén a legerősebb széllökések több helyen is meghaladhatják a 70 km/h-t. Az esti, késő esti óráktól az eső havas esőbe, néhol havazásba vált át, de ezt követően rövidesen megszűnik a csapadék, összességében helyenként két centiméter hó hullhat. A viharos, 60-75 km/h erősségű szél azonban ezt a kevés havat is hordhatja, a viharos szél magas hótorlaszokat emelhet, amire elsősorban megyénk területén lehet számítani.

Értesítés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A CIRKONT ZRt. ezúton értesíti Tisztelt Partnereit, hogy a március 15-i ünnep miatt a hulladékszállítási napok az alábbiak szerint módosulnak. Kérjük, hogy edényeiket ennek megfelelően a megszokott helyre és időben kihelyezni szíveskedjenek.

Eboltás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Polgármesteri Hivatal értesíti az eb tartókat, hogy az ebek 2013. évi veszettség elleni kötelező védőoltását Dr. Laczkó Csaba szolgáltató állatorvos (06-30/4600-787) az alábbi időpontokban és helyen végzi:

Értesítés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Polgármesteri Hivatal értesíti a község eb tartóit, hogy az ebek microchippel való egyedi tartós megjelölése valamennyi 4 hónaposnál idősebb eb esetében kötelező! A hatályos jogszabályok szerint „veszettség ellen csak elektronikus transzponderrel megjelölt eb oltható”. Az összevezetéses veszettség elleni védőoltás alkalmával - jogszabály rendelkezés szerint - tömeges mikro-chip behelyezés tilos!

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Polgármesteri Hivatal tájékoztatja Tisztelt ügyfeleit, hogy 2013. január 01. napjával a Szikszói Járási Hivatal szikszói székhellyel megkezdte működését.

Az ügyfélfogadási rend és idő változatlan! Az esetleges változásokról helyben érdeklődhetnek.

© 2019 - szikszo.hu - Szikszó Város honlapja

Egyedi honlap és webáruház fejlesztés - Cocodeo - www.cocodeo.hu