2019. augusztus 21, szerda - Hajna, Sámuel napja van.

Hirdetmények

Tisztelt Lakosság!

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2012.(XI.30.) Önkormányzati rendelete alapján mezőőri járulékot vezet be.

Téli közlekedés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A téli közúti közlekedés jellemző veszélyei a csúszós, jeges utak, a változó időjárási körülmények, a hótorlaszok, elzárt útvonalak, a csökkent látótávolság, valamint a kényszermegállások.

Közlemény

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Magyarországon 2012 őszén a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) és az Európai Unió Statisztikai Hivatala (EUROSTAT) együttműködési megállapodásának megfelelően kerül sor az Európai egészség és társadalmi részvétel (TÁRS-) felmérésre. Az adatgyűjtést a KSH végzi, az Eurostat előírásai alapján. A felmérés elsősorban az európai uniós adatigényeket és a közösségi szociálpolitikai döntések megalapozását szolgálja, ezért az országok nagy többségében azonos időpontban, egységes előírások szerint hajtják végre.

Hirdetmény

E-Közigazgatás » Hirdetmények

FIGYELEM!

Szikszó Város Önkormányzatának megbízásából ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szikszó Városi Főtér I. ütem generál kivitelezője 2012. augusztus 27. napján garanciális kötelezettsége alapján megkezdi a Főtér sérült, esztétikailag kifogásolható andezit kö lap burkolatának cseréjét. A cserére szakaszosan kerül sor, az érintett munkaterület körülkerítésével. A munkálatok az időjárás fügvényében várhatóan egy-másfél hónapig tartanak.
 

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Okmányiroda épülete elbontásra kerül és EU-s pályázati forrásból új hivatali szárny felépítését kezdi meg Szikszó Város Önkormányzata. Ezért az Okmányiroda, a Gyámhivatal és az Anyakönyvvezető átköltöztetésre kerül a Szikszó Kálvin tér 3. szám alá.

Értesítés - telefonszám változás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Az Anyakönyvvezető telefonszáma megváltozott.

Az új telefonszáma: 46/596-448

Felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Kapcsolódó letöltés:

Felhívás

TISZTELT SZIKSZÓI LAKOS!

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A 2008. évi XLVI. törvény 17. § (4) bekezdése szerint: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani.”

Szikszó Város Önkormányzata, pályázat útján elnyerhető, tanulmányi ösztöndíj

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzata, pályázat útján elnyerhető, tanulmányi ösztöndíjat hirdet a 2011/2012. tanévre, 10 hónapra, három kategóriában.

Pályázati felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Nemzeti Fejlesztési Miniszter az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye és annak Kiotói Jegyzőkönyve végrehajtási keretrendszeréről szóló 2007. évi LX. törvény végrehajtásának egyes szabályairól szóló 323/2007. (XII.11.) Korm. rendelet és a Zöld Beruházási Rendszer működtetésének, felhasználási jogcímeinek, nyilvántartásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 18/2011. (III.29.) utasítás alapján az alábbi Pályázati felhívást tesz közzé:

© 2019 - szikszo.hu - Szikszó Város honlapja

Egyedi honlap és webáruház fejlesztés - Cocodeo - www.cocodeo.hu