2019. augusztus 21, szerda - Hajna, Sámuel napja van.

Tájékoztatás

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Szikszó településen a hivatal elnöke által 2019-re engedélyezett, önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre.

A felvételek Országos Statisztikai Adatfelvételei Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és megnevezése a következő:

1539 Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a STATEK Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása a KSH népszámlálási adatállományának aktualizált változatából véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. Az adatfelvételből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

A kapott adatokat a KSH a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 Rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, valamint összesített statisztikai táblázatokban közlik.

A lakosság részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen adnak felvilágosítást.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatgyűjtések/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

Köszönjük együttműködését, támogatását, amellyel hozzájárul a felmérés sikeres végrehajtásához!

 

Szikszó, 2019. február 25.

 

Polgáriné Dsupin Dóra sk.

jegyző        

                                                                                

 

© 2019 - szikszo.hu - Szikszó Város honlapja

Egyedi honlap és webáruház fejlesztés - Cocodeo - www.cocodeo.hu