2019. június 16, vasárnap - Jusztin napja van.

Hirdetmények

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a B.A.Z. Megyei Kormányhivatal Encsi Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztálya által 2018. szeptember 19., 2018. október 8. napjára emlőszűrésre meghívott nők részére Szikszó Város Önkormányzata igény szerint biztosítja a csoportos beutaztatás lehetőségét.

Tájékoztatás a téli rezsicsökkentéssel kapcsolatosan

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Magyarország Kormánya a 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozatában döntött a téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről.

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a B.A.Z. Megyei Kormányhivatal Encsi Járási Hivatalának Népegészségügyi Osztálya által 2018. augusztus 28-29., 2018. szeptember 12-13. napjára emlőszűrésre meghívott nők részére Szikszó Város Önkormányzata igény szerint biztosítja a csoportos beutaztatás lehetőségét.

Felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzata a szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebédet biztosít a szülő, törvényes képviselő igényére a hátrányos helyzetű, és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére.

Virágzó Szikszó program

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Letöltés: Jelentkezési lap

Szikszó Város Önkormányzata a 86/2018.(V.03.) számú határozatával „Virágzó Szikszó” programot hirdet. „Az, hogy milyen környezetben élünk, nagyban meghatározza életünk minőségét is.” Ezen megfontolásból fogadta el Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a „Virágzó Szikszó” programot. A környezet- és természetvédelmi szemléletformálás - a környezeti nevelés, a szelektív hulladékgyűjtésre irányuló tevékenységeken kívül rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a lakosságot motiváljuk arra, hogy tisztán és rendezetten tartsa a közvetlen környezetét.

 

Felhívás - Használt gumiabroncs gyűjtés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a Zöld Völgy Nonprofit Kft. „Szabaduljon meg abroncsaitól” néven gumiabroncs gyűjtést szervez.

Gyűjtés helye:    Mika Gumi Szervíz  3800 Szikszó Kassai út 52. ( Hétfő-péntek 7:00 – 17:00, Szombat 8:00 – 13:00)

Gyűjtés ideje:      2018. június 18-30. közötti időszak

Városüzemeltetési feladatok ellátásáért felelős társaság: SIXO Tender Kft.

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Szikszói Városi Önkormányzat illetékességi területén a szikszói lakosok a városüzemeltetéssel kapcsolatos bejelentéseket az alábbi elérhetőségeken tehetik meg.

Elérhetőségek:  

  • e-mail: sixotender@szikszo.hu
  • telefon: 70/ 525 05 65
  • személyesen: 3800 Szikszó, Kálvin tér 1. 1.emelet.

© 2019 - szikszo.hu - Szikszó Város honlapja

Egyedi honlap és webáruház fejlesztés - Cocodeo - www.cocodeo.hu