2019. november 16, szombat - Ödön napja van.

Hírek

Uszodai kedvezmény a nyugdíjasoknak Szikszón

Hírek » Városunk

A szikszói uszoda kedvelt sportolási célpont nemcsak a helybeliek, de a környező településeken élők, a miskolciak számára is. A tiszta, barátságos környezet vonzza a látogatókat. 2011. január elsejétől még inkább vonzó lehet Szikszó, főleg a nyugdíjasok számára.

Közlemény - Szikszó Város Önkormányzat tulajdonában álló gépjármű értékesítéséről

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testülete az alábbi gépjármű értékesítéséről döntött:

Márka: Hyunadai
Modell: Lantra Dies Kat 2001-2005
Típus: Lantra 2.0 CRDi GL
Futásteljesítmény: 200.000 km
Hengerűrtartalom: 1991 ccm
Teljesítmény: 83 kW / 113 Le
Első forgalomba helyezés: 2005. május
Üzemanyag / Katalizátor: Diesel / KAT
Váltó: 5 fokozatú mechanikus
Szín: zöld
Kivitel: sedan

Karácsonyi fények Szikszón

Hírek » Városunk

Advent első vasárnapján Szikszón is kigyulladtak az ünnepi fények. A gyertyagyújtáskor a Fő tér borult fénybe, hozzájárulva az ünnepvárás hangulatához.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ö.tv. 12. § /2/ bekezdésében biztosított jogkörömben 2010. december 10-én (pénteken) 13.00 órára a volt Petőfi Sándor Művelődési Központ (Szikszó, Rákóczi Ferenc út 33.) épületében tartandó ülésére összehívom.

Tájékoztatás

Hírek » Városunk

A Központi Statisztikai Hivatal Szegedi Igazgatósága tájékoztatja a lakosságot, hogy 2010. december 1. és 15. között reprezentatív mezőgazdasági összeírást hajt végre.

Az összeírást a KSH Szegedi Igazgatósága által kiadott – pecséttel és aláírással ellátott – igazolvánnyal rendelkező számlálóbiztosok végzik.

Értesítés

Hírek » Városháza

Szikszó Város Polgármesteri Hivatala értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2010. december 10.-én 17.00 órától 19.00 óráig - képviselő-testületi ülés keretében - közmeghallgatást tart a Szikszó, II. Rákóczi Ferenc u. 33. szám alatti volt Művelődési Központ épületében.

Szikszó, 2010. december 03.

Új szemétátrakó Szikszón

Hírek » Városunk

Szikszón jövő év elején pályázati támogatással egy hulladék átrakó kezdi meg a működését – tudtuk meg a szolgáltató Cirkont Zrt ügyvezető igazgatójától Üveges Zsolttól.

Ingyenes szemétszállítás, csökkenő vízdíj Szikszón

Hírek » Városunk

Ingyenes lehet a szemétszállítás január elsejétől Szikszón. Az önkormányzat ugyanis átvállalja a lakosságtól a szemétszállítás költségeit-tudtuk meg Füzesséri Józseftől Szikszó polgármesterétől.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ö.tv. 12. § /2/ bekezdésében biztosított jogkörömben 2010. november 19-én (pénteken) 7.30 órára a Polgármesteri Hivatal épületében tartandó rendkívüli ülésére összehívom.

Rendelet kihirdetés

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2010. november 12. napján tartott ülésén az alábbi rendeleteket fogadta el:

13/2010.(XI.15.) sz. Rendelet Szikszó Város Önkormányzatának 2010. évi költségvetéséről szóló többször módosított 5/2010.(II.17.) számú rendelet módosítására

14/2010.(XI.15.) sz. Rendelet a képviselők, és a képviselő-testületi bizottsági tagok, tanácsnokok tiszteletdíjáról szóló 22/2002.(XII.13.) számú rendelet hatályon kívül helyezése

Hirdetmény

Hírek » Városháza

Volán buszmegálló ideiglenes áthelyezése a Miskolc-Encs-Miskolc viszonylaton

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ö.tv. 12. § /2/ bekezdésében biztosított jogkörömben 2010. november 12-én (pénteken) 13.00 órára a Szikszó Városi Óvoda, Alapszolgáltatási Központ és Védőnői Szolgálat épületében tartandó ülésére összehívom.

Jótékonysági koncert

Hírek » Egyház

A szikszói Római Katolikus Egyházközség és az Új Szövetség Szikszóért Egyesület jótékonysági orgonakoncertet szervez az árvízkárosultak megsegítésére. A koncert a római katolikus templomban lesz augusztus elsején, vasárnap 16.00 órakor. Közreműködik Virágh András Gábor, a budapesti Szent István Bazilika orgonaművésze. Felcsendülnek: Bach, Franck, Liszt és Messiaen művei. Jegyek a plébánián válthatók, valamint a koncert előtt a templomnál ezer forint értékben. Az orgonakoncerten az árvízkárosultak ingyen vehetnek részt.

Frankfurti ajándék a szikszóiaknak

Hírek » Egyház

Észak-kelet Magyarország legnagyobb orgonáját állították fel a római katolikus templomban

Abaúji kórustalálkozó

Hírek » Egyház

A több éves hagyományoknak megfelelően 2007. október 14-én, vasárnap délután 4 órakor a szikszói református templomban abaúji kórustalálkozó lesz Gönc, Encs, Abaújszántó, Aszaló, Szendrő, Edelény, Gagybátor, Szikszó és Szuhogy települések énekkarainak a részvételével.

Emlékhangverseny a néhai Csomós János kerületi esperes tiszteletére

Hírek » Egyház

2007. szeptember 30-án, vasárnap 16 órai kezdettel néhai Csomós János kerületi esperes tiszteletére, születési évfordulója alkalmából emlékhangverseny lesz a szikszói református templomban a helyi négyszólamú énekkar közreműködésével.

Az Európai Építészeti Örökség része a szikszói református templom

Hírek » Egyház

"Oda menekültünk az előttünk lévő reménységhez, mely lelkünknek bátorságos és erős horgonya." Ez a gondolat hirdeti a szikszóiaknak a Zsidókhoz írt levél 6. fejezetének igazságát, mely a református templomuk szószékkoronájának egyik horgonyán látható és a múlt századi nagy tűzvész után került oda.

Új szerverre költözik a szikszo.hu

Hírek » szikszo.hu

Kedves Látogatók! A szikszo.hu hamarosan új szerverre költözik át.

© 2019 - szikszo.hu - Szikszó Város honlapja

Egyedi honlap és webáruház fejlesztés - Cocodeo - www.cocodeo.hu