2019. november 15, péntek - Albert, Lipót napja van.

Városháza

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2014. április 28. napján (hétfőn) 13:00 órára az Inkubátorház  színháztermében tartandó ülésére összehívom.

Tájékoztatás

Hírek » Városháza

Tisztelt Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a lakcímkártyával, útlevéllel, személyigazolvánnyal kapcsolatos ügyekben az Okmányiroda az országgyűlési választásokon való részvétel lehetőségének biztosítása érdekében módosította a nyitvatartási idejét.

Szikszó Város Jegyzőjének SZ./1095/2014 utasítása

Hírek » Városháza

Az országgyűlési képviselő- jelöltek bemutatkozási lehetőségéről Szikszó város honlapján

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2014. március 6. napján (csütörtökön) 13.00 órára a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal nagytárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2014. február 4. napján (kedden) 13.00 órára az Inkubátorház színháztermében tartandó ülésére összehívom.

Tájékoztató a kóbor ebek begyűjtésével kapcsolatosan

Hírek » Városháza

Lakossági bejelentések alapján Szikszó városában a sátoraljaújhelyi Városellátó Szervezet által 2014. január 17-én megtörtént a kóbor ebek összegyűjtése.

Véradás

Hírek » Városháza

Adj vért és ments meg három életet!

KEDVES VÉRADÓ!

SZERETETTEL HÍVJUK ÉS VÁRJUK VÉRADÁSRA

VÉRADÁS HELYE: Szikszó Kórház

VÉRADÁS IDŐPONTJA: 2014. január 16. /csütörtök/ 8.30-12.30 óráig

Kérjük hozza magával személyi igazolványát és TAJ kártyáját!

Segítségét köszönjük!

Vöröskereszt

Értesítés

Hírek » Városháza

Tisztelt Állampolgárok!

Ezúton értesítem a Tisztelt Állampolgárokat, hogy 2013. december 30-31-én a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatalban igazgatási szünet lesz, a hivatali ügyintézés szünetel, csak ügyeletet tartunk.

Megértésüket megköszönve

 

Tisztelettel:

Polgáriné Dsupin Dóra sk.

aljegyző

Értesítés

Hírek » Városháza

A CIRKONT ZRt. ezúton értesíti Tisztelt Partnereit, hogy a december 25-26. Karácsony és a 2014. január 01. Újév ünnepek miatt a hulladékszállítási napok az alábbiak szerint módosulnak. Kérjük, hogy edényeiket ennek megfelelően a megszokott helyre és időben kihelyezni szíveskedjenek.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2013. december 17-én (kedden) 13.00 órára a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal nagytárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatához a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázat 2014. évi fordulójára 69 db „A” típusú és 8 db „B” típusú pályázat érkezett.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2013. november 28-án (csütörtökön) 10.30 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2013. október 31-én (csütörtökön) 13.00 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2013. szeptember 30-án (hétfőn) 13.00 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Felhívás

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának szervezésében 2013. szeptember 28-án megrendezésre kerül a „Szikszói Szüreti Fesztivál”. Az idén is sor kerül a Szüreti Játékok lebonyolítására, ami egy vidám játékos vetélkedő, ami a szüretelés és a borkészítés folyamatait dolgozza fel. Erre a játékokra várjuk 6 fős csapatok jelentkezését 3 fiú és 3 lány személyében.

© 2019 - szikszo.hu - Szikszó Város honlapja

Egyedi honlap és webáruház fejlesztés - Cocodeo - www.cocodeo.hu