2019. június 16, vasárnap - Jusztin napja van.

Városunk

Álláshirdetés

Hírek » Városunk

A szikszói szauna gyár, felvételt hirdet, 2 fő asztalos szakmunkás munkakörben.

Érdeklődni, munkaidőben Fáklya Lászlónál lehet, a helyszínen.

Cím: Szikszó, Görög katolikus templom mögött az Ipari Park területén.

Mindenszentek idején emelkedik a tűzesetek száma

Hírek » Városunk

Általános szokás, hogy Mindenszentek napján és az azt követő Halottak napján gyertyát gyújtunk a halottakért, nemcsak a temetőkben, hanem otthon is. A gyertya fénye azonban nemcsak az örök világosságot jelképezi, annak lángja veszélyt is jelenthet. A statisztikák szerint az évnek ebben az időszakában megemelkedik tűzesetek száma.

Hőségriasztás

Hírek » Városunk

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a következő napokban folytatódik a kánikula, tovább erősödik a felmelegedés. A napi középhőmérséklet a 27 fokot is meghaladhatja. Ezért az országos tisztifőorvos, figyelembe véve az Országos Közegészségügyi Központ ajánlását, a korábban kiadott másodfokú hőségriasztást 2015. augusztus 07. (péntek) 0.00-tól harmadfokra, „hőségriadó” szintre emeli, ezzel együtt 2015. augusztus 11. (kedd) 24.00 óráig meghosszabbítja.

 

„Gyerekeink jövőjéért” Tábor

Hírek » Városunk

A Szikszói Többcélú Kistérségi Társulás Gyermekesély program „Gyerekeink jövőjéért” Esélyteremtés a Szikszói kistérségben élő gyerekek és fiatalok számára TÁMOP -5.2.3-A-12/1-2012-0014 keretén belül ingyenes táborozást hirdet.

Tájékoztatás

Hírek » Városunk

A TIGÁZ-DSO Kft. értesíti Szikszó Lakosságát, hogy a település földgáz hálózatán karbantartási munkálatok miatt 2015. június 30-án 06:00 órától, 2015. június 30-án 22:00 óráig a földgáz betáplálása szünetel.

A környezetet is védi Szikszón a szennyvízberuházás

Hírek » Városunk

Jelenleg is tart a próbaüzeme a szikszói szennyvíztelep és tisztító korszerűsítésének , ami nemcsak a helyi lakosság mindennapjait segíti, hanem hozzájárul a vállalkozások fejlődéséhez is.

Szikszó Önkormányzata a KEOP-1.2.0/B/10-2010-0081  pályázatán járt sikerrel, ahol Szikszó szennyvíztisztító telepének korszerűsítésére, intenzifikálására, kapacitásbővítésére,  korszerűsítésére  240 millió forintot nyert el , majd  BM EU Önerő Alapból újabb  43 millió forintot.  Így a  beruházás teljes értéke 325 millió forint lett.

© 2019 - szikszo.hu - Szikszó Város honlapja

Egyedi honlap és webáruház fejlesztés - Cocodeo - www.cocodeo.hu