Szikszó címer
 

Hirdetmények

Téli közlekedés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A téli közúti közlekedés jellemző veszélyei a csúszós, jeges utak, a változó időjárási körülmények, a hótorlaszok, elzárt útvonalak, a csökkent látótávolság, valamint a kényszermegállások.

Hőségriadó

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Az Országos Tisztifőorvos Asszony a meteorológiai előrejelzési adatok alapján 2013. június 17-én hétfő 12 órától - 2013. június 21. péntek 24 óráig II. fokú hőség riasztást adott ki. Ezeken a napokon a napi átlag hőmérséklet eléri a 25 C° fokot.

A következő napokban várhatóak tovább fokozódik a hőség. Elsősorban szerdától péntekig számíthatunk arra, hogy a legmagasabb hőmérséklet az országban többfelé eléri, illetve kevéssel meg is haladja a 35 fokot, és hajnalonként is egyre kevesebb helyen mérhetünk 20 foknál alacsonyabb értékeket. 11 és 15 óra között kerüljük a napfényt, hisz az UV sugarak ilyenkor június végén a legerősebbek!

II. fokozatú hőségriadó

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Városban található közkutak:
Fő téren artézi kút
Balogh Antal téren artézi kút.

Klímatizált helységek:
UNIO COOP áruház Pázmány Péter tér és Kassai út
Manó Kávéház
Penny Market

Pályázati felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Nemzeti Fejlesztési Miniszter az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye és annak Kiotói Jegyzőkönyve végrehajtási keretrendszeréről szóló 2007. évi LX. törvény végrehajtásának egyes szabályairól szóló 323/2007. (XII.11.) Korm. rendelet és a Zöld Beruházási Rendszer működtetésének, felhasználási jogcímeinek, nyilvántartásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 18/2011. (III.29.) utasítás alapján az alábbi Pályázati felhívást tesz közzé:

Szikszó Város Önkormányzata, pályázat útján elnyerhető, tanulmányi ösztöndíj

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzata, pályázat útján elnyerhető, tanulmányi ösztöndíjat hirdet a 2011/2012. tanévre, 10 hónapra, három kategóriában.

TISZTELT SZIKSZÓI LAKOS!

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A 2008. évi XLVI. törvény 17. § (4) bekezdése szerint: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani.”

Felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Kapcsolódó letöltés:

Felhívás

Értesítés - telefonszám változás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Az Anyakönyvvezető telefonszáma megváltozott.

Az új telefonszáma: 46/596-448

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Okmányiroda épülete elbontásra kerül és EU-s pályázati forrásból új hivatali szárny felépítését kezdi meg Szikszó Város Önkormányzata. Ezért az Okmányiroda, a Gyámhivatal és az Anyakönyvvezető átköltöztetésre kerül a Szikszó Kálvin tér 3. szám alá.

Hirdetmény

E-Közigazgatás » Hirdetmények

FIGYELEM!

Szikszó Város Önkormányzatának megbízásából ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Szikszó Városi Főtér I. ütem generál kivitelezője 2012. augusztus 27. napján garanciális kötelezettsége alapján megkezdi a Főtér sérült, esztétikailag kifogásolható andezit kö lap burkolatának cseréjét. A cserére szakaszosan kerül sor, az érintett munkaterület körülkerítésével. A munkálatok az időjárás fügvényében várhatóan egy-másfél hónapig tartanak.