Szikszó címer
 

FIGYELEM!

Tisztelt Szikszói Lakosok!


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. B-A-Z Megyei Igazgatósága beruházásában 2013. október 19-én kezdetét veszi a 3-as számú főút Szikszó Vadász pataki hídjának felújítási munkája. A munkálatok célja, a környező lakosság által többször észrevételezett, jelentős zajhatást okozó dilatáció javítása, a zajhatás csökkentésének érdekében. A kivitelezési munkák kedvező időjárás esetén várhatóan tíz napig tartanak.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy hétvégeken, azaz 2013. október 19. szombat reggel 7 órától 2013. október 20. vasárnap 22 óráig, és 2013. október 26. szombat reggel 7 órától 2013. október 27, vasárnap 22 óráig a kamion stop ideje alatt teljes pályás útlezárás, a két időpont közötti hétköznapokon forgalmi jelzőlámpa irányításával, félpályás útlezárás várható a hídon.

A teljes lezárás idejére a forgalom a Petőfi utca – Kossuth utca – Táncsics utca – Rákóczi utca nyomvonalára kerül elterelésre mindkét irányból. A hétvégi terelés ideje alatt a Széchenyi utcai kanyarnál szintén jelzőlámpás irányítás szabályozza a szembejövő forgalmat.

Mindezek miatt kérjük a Lakosságot, hogy a balesetek elkerülése érdekében fokozottan figyeljen az ideiglenesen kihelyezésre kerülő közlekedés rendjét szabályozó táblákra.

A munkálatok következtében elkerülhetetlen a forgalomban jelentkező kényelmetlenségek, valamint a munkák okozta zajhatások miatt kérjük a Lakosság megértését, és együttműködését.  

Szikszó, 2013. október 16.

Polgáriné Dsupin Dóra sk.
megbízott jegyző