Szikszó címer
 

Hirdetmények

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Okmányiroda épülete elbontásra kerül és EU-s pályázati forrásból új hivatali szárny felépítését kezdi meg Szikszó Város Önkormányzata. Ezért az Okmányiroda, a Gyámhivatal és az Anyakönyvvezető átköltöztetésre kerül a Szikszó Kálvin tér 3. szám alá.

Értesítés - telefonszám változás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Az Anyakönyvvezető telefonszáma megváltozott.

Az új telefonszáma: 46/596-448

Felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Kapcsolódó letöltés:

Felhívás

TISZTELT SZIKSZÓI LAKOS!

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A 2008. évi XLVI. törvény 17. § (4) bekezdése szerint: „A földhasználó köteles az adott év június 30. napjáig az ingatlanon a parlagfű virágbimbójának kialakulását megakadályozni, és ezt követően ezt az állapotot a vegetációs időszak végéig folyamatosan fenntartani.”

Szikszó Város Önkormányzata, pályázat útján elnyerhető, tanulmányi ösztöndíj

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzata, pályázat útján elnyerhető, tanulmányi ösztöndíjat hirdet a 2011/2012. tanévre, 10 hónapra, három kategóriában.

Pályázati felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A Nemzeti Fejlesztési Miniszter az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye és annak Kiotói Jegyzőkönyve végrehajtási keretrendszeréről szóló 2007. évi LX. törvény végrehajtásának egyes szabályairól szóló 323/2007. (XII.11.) Korm. rendelet és a Zöld Beruházási Rendszer működtetésének, felhasználási jogcímeinek, nyilvántartásának és ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 18/2011. (III.29.) utasítás alapján az alábbi Pályázati felhívást tesz közzé: