Szikszó címer

TÁJÉKOZTATÁS ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉSÉRŐL

A Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2020. márciusában indítja a zöldhulladék gyűjtést, amelyet 2020. március 2.-december 15. közötti időszakban kéthetente végeznek el.

A zöldhulladékot az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú INGYENESEN BIZTOSÍTOTT zsákokban szállítják el.

A zsákokba helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett.

A nem kötegelt ágakat a hulladékkezelő munkatársai nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak a gyűjtőzsákokban, akkor azokat nem szállítják el!

 

Kérjük, a megtelt zsákokat a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

 

Tákékoztatjuk Önöket továbbá, hogy a szolgáltatási területen található hulladékudvarokba negyedévente 250 kg nem veszélyes hulladék – köztük zöldhulladék – szállítható be ingatlanonként.

A zöldhulladék elszállításának időpontjáról www.bmhnonprofit.hu weboldalon a saját településüket kiválasztva a 2020. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak, egyén információkkal kapcsolatban keressék az ügyfélszolgálatokat.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:

E-mail:        ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu

Telefon:      +36 21 3500 111

Szikszó, 2020. február 26.                                                                  Battáné dr. Tóth Zita sk. egyző