Szikszó címer
 

Tájékoztatás a hulladékgazdálkodó cég ügyfélfogadási gyakorlatának változásáról

A Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal az alábbi tájékoztatást kapta a BMH Nonprofit Kft. ügyfélfogadási rendjével kapcsolatban: A 2020. július 7-én fellépett technikai probléma elhárítása megtörtént, ezért az ügyféfszolgálati irodákban 2020. július 14. napjától újra biztosítják a személyes ügyintézés lehetőségét.

A mezőkövesdi üyfélszolgálati iroda azonban továbbra is zárva tart.

A járványügyi készültség időszaka alatt, az ügyfelek és dolgozók egészségének megőrzése érdekében, az ügyfélszolgálatokra való belépés során kötelező a szájat, illetve orrot eltakaró eszköz viselése.

Az ügyfélszolgálati irodákban a munkatársakon kívül átmenetileg maximum 1, illetve 2 fő tartózkodhat az alábbiak szerint: Encs: 1 fő,Sajószentpéter: 2 fő, Kazincbarcika : 2 fő, Sárospatak:  1fő, Miskolc:    2fő, Szerencs:  1fő, Ózd: 1 fő, Sátoraljaújhely: 1 fő, Tiszaújváros:1 fő

A természetes személy ingatlanhasználóknak a gyűjtőzsákok átvételéhez nem szükséges július 1-től időpontot kérniük emailen keresztül, az ingyenesen biztosított szelektív-,zöld- és üveghulladék gyűjtőzsékok előzetes bejelentkezés nélkül is igényelhetők.Egyéb információk: www.bmhnonprofit.hu weboldalon találhatóak.

Ügyfélszolgálat elérhetősége: E-mail:      ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu  Telefon:     +36 21 3500 111