Szikszó címer
 

Hirdetmények

Tájékoztató

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Dr. Hronszky Regina az Egyenlő Bánásmód Hatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Referense, ESÉLYEGYENLŐSÉGI FOGADÓÓRÁT tart 2013.09.23. napján, hétfőn az INKUBÁTORHÁZBAN (Szikszó, Rákóczi u. 33.), 12.00 órai kezdettel.

Minden érdeklődőt tisztelettel várunk.
A tanácsadás térítésmentes.

Értesítés - Szúnyoggyérítés

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzata értesíti a  T. Lakosságot, hogy 2019. július 04-re (csütörtökre) az esti órákban (19:00 óra után) légi szúnyoggyérítés van tervezve. (Rossz idő esetén a következő két nap egyikén, azaz pénteken vagy szombaton.)

A késlekedés oka rajtunk kívülálló, a gyérítést végző Komplex Air Kft. túlterheltsége, valamint az elmúlt napok rendkívüli időjárása miatt nem tudják időben teljesíteni a megrendeléseket.

A méhészek kiértesítése folyamatban van, azonban itt is tájékoztatunk mindenkit, hogy az alkalmazott irtószer: Deltasect 1,2 ULV szúnyogirtó szer.

A vegyszer emberre és állatra veszélytelen.

Kérjük a T. Lakosság türelmét és megértését!

Tisztelettel:

Füzesséri József sk.

polgármester

Hirdetmény

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Posta nyitvatartása az alábbiak szerint módosul 2013. október 1-jétől

FIGYELEM!

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tisztelt Szikszói Lakosok!


A Magyar Közút Nonprofit Zrt. B-A-Z Megyei Igazgatósága beruházásában 2013. október 19-én kezdetét veszi a 3-as számú főút Szikszó Vadász pataki hídjának felújítási munkája. A munkálatok célja, a környező lakosság által többször észrevételezett, jelentős zajhatást okozó dilatáció javítása, a zajhatás csökkentésének érdekében. A kivitelezési munkák kedvező időjárás esetén várhatóan tíz napig tartanak.

Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy hétvégeken, azaz 2013. október 19. szombat reggel 7 órától 2013. október 20. vasárnap 22 óráig, és 2013. október 26. szombat reggel 7 órától 2013. október 27, vasárnap 22 óráig a kamion stop ideje alatt teljes pályás útlezárás, a két időpont közötti hétköznapokon forgalmi jelzőlámpa irányításával, félpályás útlezárás várható a hídon.

Tájékoztató 2014. évi hulladékszállítás rendjéről

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenység minősítéséről szóló 2013. évi CXXV. számú törvény alapján, - mely 2014. január 1-jén lépett hatályba - a katasztrófavédelem jelöl ki hulladék begyűjtésére alkalmas szolgáltatót. Ennek értelmében, 2014. január 1-től a hulladék begyűjtését továbbra is a Cirkont Zrt. végzi minden héten, kedden és szerdán. A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékkezelési Önkormányzati Társulás látja el a közszolgáltatás szervezését.

Kérjük Önöket, hogy a hulladékgyűjtő edényeket ennek megfelelően helyezzék ki.

 

Szikszó Város Önkormányzata

Hirdetmény

E-Közigazgatás » Hirdetmények

TISZTELT LAKOSSÁG!

 

A „Szikszó Jegy” adócsoportnál történő beváltását

kizárólag hétfői napokon

délelőtt 800 órától 1200 óráig

délután 1300 órától 1530 óráig fogadjuk.

 

Szikszó Város Önkormányzata

FELHÍVÁS SZIKSZÓ VÁROS KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉN TÖRTÉNŐ EBÖSSZEÍRÁSRA

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tisztelt Ebtartók!

Az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B.§ (1) bekezdése alapján Szikszó Város Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében

 

2014. április 1-től 2014. május 31-ig

 

terjedő időszakban Szikszó város közigazgatási területén tartott ebek vonatkozásában ebösszeírást végez.

Az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik, ezért felhívjuk a figyelmet, hogy a formanyomtatvány beszerzése az ebtulajdonos/ebtartó kötelessége.

Jegyzői utasítás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Ügyiratszám: Sz./1095-1/2014

 

JEGYZŐI UTASÍTÁS

 

a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatalban lévő ügyfélfogadási rend módosításáról

 

A 2014. április 6. napján tartandó országgyűlési képviselő választásra való felkészülésre tekintettel 2014. április 4. napján (pénteken) és 2014. április 7. napján (hétfőn) az ügyfélfogadás szünetel.

 

Szikszó, 2014. április 3.

 

Polgáriné Dsupin Dóra sk.

jegyző

Állásajánlat

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzata alkalomszerűen Autóbuszvezetői állást hirdet szikszói lakos részére.

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 50. § (7) bekezdése szerint az iskolába a tanköteles tanulókat az első évfolyamra – a területileg illetékes tankerületi központ véleményének kikérésével – a köznevelési feladatokat ellátó hatóság által meghatározott időszakban kell beíratni.

Tájékoztatás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Tájékoztatjuk a T. Lakosságot, hogy a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal 2015. június 30. napján (kedden) ügyeletet tart, valamint 2015. július 01. napján (szerdán) a Köztisztviselők napja alkalmából ZÁRVA TART, az ÜGYFÉLFOGADÁS SZÜNETEL!

Kérjük, hogy ügyeik intézésénél a fentieket vegyék figyelembe.

Megértésüket köszönjük.

 

Polgáriné Dsupin Dóra s.k.

jegyző

Pályázati felhívás

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ösztöndíj pályázatot ír ki szikszói középiskolások és felsőoktatás nappali tagozatán képzésben résztvevők számára az alábbiak szerint:

Szikszó Város Önkormányzata, pályázat útján elnyerhető, tanulmányi ösztöndíjat hirdet a 2015/2016. tanévre, 10 hónapra, három kategóriában.

Mustgáz – veszélyes is lehet a szüreti időszak

E-Közigazgatás » Hirdetmények

Ha ősz, akkor szüret, ha szüret, akkor pedig kezdetét veszi a borkészítés is, amelynek jellemző veszélyforrása a gyakran emberéletet is követelő mustgáz. Évente körülbelül egy tucatszor riasztják a tűzoltókat mustgáz miatt és sajnos nem múlik el év úgy, hogy valaki ne veszítené el az életét mustgáz okozta balesetben.