Szikszó címer
 

Hírek

Lakás- és temetőtüzek november első napjaiban

Hírek » Városunk

Mindenszentek idején és az azt követő Halottak napján általános szokás, hogy gyertyát gyújtunk azokért, akik már nem lehetnek velünk. Sokan nemcsak a temetőkben, hanem otthon is gyertyagyújtással emlékeznek meg, emellett egyre jobban terjed a töklámpás készítése is. Sajnos nem telik el év anélkül, hogy a tűzoltókat ne riasztanák temetőtüzekhez, vagy olyan lakástűzhöz, amelyet kegyeleti gyertya okozott.

Előzzük meg a szabadtéri tüzeket!

Hírek » Városunk

A csapadékmentes időjárás ismét nagymértékben kedvez a szabadtéri tüzek kialakulásának és gyors terjedésének. Idén már 83 esetben kellett beavatkozni a megye hivatásos tűzoltóinak ilyen jellegű tűzesetek miatt.

Ingyenes Képzés Szikszón

Hírek » Városunk

Sikeres elvégzése esetén INGYEN TABLET-et adunk!

A tanfolyamok a Vezető Képző Akadémia (2100 Gödöllő, Tél út 12.) közreműködésével, a „Digitális Szakadék csökkentése” program keretein belül valósulnak meg informatikai oktató vezetésével. A résztvevők elsajátíthatják az okos eszköz (Tablet) használatát, melyet a tanfolyam végeztével, jótállással és minden tartozékával együtt saját használatra megkapnak.

Értesítés

Hírek » Városunk

Tisztelt Ügyfeleink!

Értesítjük Önöket, hogy a május 1-jei munkaszüneti nap miatt 2017. május 1. – 2017. május 6. között szolgáltatási területünkön egy nappal később ürítjük a hulladékgyűjtő edényeket.

2017. május 1-jén (hétfőn) nem lesz szállítás, valamint az ügyfélfogadás is szünetel.

 

Kérjük a Tisztelt Lakosságot és Partnereinket, hogy hulladékgyűjtő edényeiket a módosításnak megfelelően a megszokott helyre, és a fent jelzett napon legkésőbb reggel 6 óráig kihelyezni szíveskedjenek!

A települések listájáért és további információkért látogasson el weboldalunkra, vagy keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

www.zoldvolgy.hu
06-48/799-300

Kellemes időtöltést kíván a ZV Zöld Völgy Közszolgáltató Nonprofit Kft.

Közlemény

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

Szikszó Város Önkormányzata Szövetség Szikszóért Képviselőcsoportja értesíti Szikszó lakosságát, hogy 2008. augusztus 20.-án a Város főterén tartandó rendezvény nem az Önkormányzat, hanem a szocialisták kampány-rendezvénye.

Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport közleményei

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

Szikszó Város Polgármesteri Hivatala
Tisztelt Jegyző Asszony! Tisztelt Polgármester Úr!

Szikszó Város Önkormányzata Képviselőtestülete a 2008. év december hó 17. napján tartott testületi ülésén – a Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport javaslatára – 581/2008.(12.17.) K.T., illetve 582/2008.(12.17.) K.T. számú határozataiban arról döntött, hogy 3-3 millió forint összegű támogatást nyújt a Szikszói Római Katolikus Egyház, a Szikszói Református Egyház, valamint a Szikszói Görögkatolikus Egyház részére; a támogatást a Római Katolikus és a Református Egyház már megkapta.

Meghívó

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

A Szikszói Társalgókör és az Önkormányzat Szövetség Szikszóért Képviselőcsoportja Tisztelettel meghívja Önt és Családját 2009. október 23.-án 18 órakor Szikszó város főterén az ‘56-os Forradalom és Szabadságharc 53. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra!

Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport közleménye

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

Tisztelt Szikszói Polgárok!

Szikszó Város Önkormányzata Képviselőtestülete Szövetség Szikszóért Képviselőcsoportja (az úgynevezett „nyolcak”) kinyilvánítja, hogy Szikszón a helyi szocialisták – a várhatóan súlyos választási kudarcuk, valamint Füzesséri József polgármester eredménytelenségének és alkalmatlanságának palástolása miatt – elkeseredett, de egyben méltatlan, az 50-es évekre jellemző lejárató, bolsevista, feljelentgetős akciója ellenére biztosítani kívánja, hogy a város ne kerüljön csődbe, a költségvetése kezelhető legyen, illetve a város jövője szempontjából fontos pályázatok életben maradjanak.

Szikszó Város Önkormányzata Szövetség Szikszóért Képviselőcsoportja Közleménye!

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

Füzesséri József Szikszó Város Polgármestere, 2010. február 09.-én értesítette a Tisztelt Lakosságot, hogy Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ma, 2010. február 16.-án (kedden) 17.00 órától 18.00 óráig - képviselő-testületi ülés keretében - közmeghallgatást tart Szikszó, Rákóczi u. 33. szám alatti volt Művelődési Központ épületében. A közmeghallgatásra minden érdeklődőt tisztelettel vár.

Az EGYÜTT A VÁROSÉRT Képviselőcsoport közleménye

Hírek » Együtt a Városért Képviselőcsoport

Tisztelt Szikszói Lakosok !

Őszinte sajnálatunkat fejezzük ki abból az okból, hogy Szikszó város külterületén, nevezetesen a már közel 2 éve bezárt szemétlerakónál - mely az önkormányzat tulajdona - és a környéken lévő magántulajdonú területeken rettenetes környezetszennyezést illetve környezet-károsítást észleltünk. Ismeretlen tettesek bűzös folyékony hulladékot helyeztek ki egyrészt előre kiásott gödrökbe, másrészt  szabadon a földterületre és egy élővizes árokba.

Krajnyák Autószerviz

Hírek » Hirdetés

Műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat helyben
-elővizsga
-3,5 t alatti személy- ill. kistehergépkocsik műszaki vizsgáztatása (gázüzemű kivételével)
-utánfutók, motorkerékpárok műszaki vizsgáztatása
-3,5 t alatti összes gépjármű típus eredetiségvizsgálata
-traktorok, pótkocsik, motorkerékpárok eredetiségvizsgálata

ÁLLÁSPÁLYÁZATOK A HELL CSOPORTNÁL

Hírek » Hirdetés

HELL ENERGY Magyarország Kft. : Villanyszerelő karbantartó, Könyvelő, Kontroller, Laboráns, Gépkezelő – automatizált gyártógépsoron, Karbantartó

Az AVALON MOTORS Kft. az Angel Station telephelyén működő Iveco márkaszervízbe: Tehergépjármű szerelő, Tehergépjármű Autóelektronikai műszerészt/ Autóvillamosság szerelőt

Az AVALON INTERNATIONAL SCHOOL Nursery Teacher Position 

beosztásokra keres új munkatársakat.

Részletes információk a címre kattintva elérhetőek!