Szikszó címer
 

Hírek

Közlemény

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

Szikszó Város Önkormányzata Szövetség Szikszóért Képviselőcsoportja értesíti Szikszó lakosságát, hogy 2008. augusztus 20.-án a Város főterén tartandó rendezvény nem az Önkormányzat, hanem a szocialisták kampány-rendezvénye.

Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport közleményei

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

Szikszó Város Polgármesteri Hivatala
Tisztelt Jegyző Asszony! Tisztelt Polgármester Úr!

Szikszó Város Önkormányzata Képviselőtestülete a 2008. év december hó 17. napján tartott testületi ülésén – a Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport javaslatára – 581/2008.(12.17.) K.T., illetve 582/2008.(12.17.) K.T. számú határozataiban arról döntött, hogy 3-3 millió forint összegű támogatást nyújt a Szikszói Római Katolikus Egyház, a Szikszói Református Egyház, valamint a Szikszói Görögkatolikus Egyház részére; a támogatást a Római Katolikus és a Református Egyház már megkapta.

Meghívó

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

A Szikszói Társalgókör és az Önkormányzat Szövetség Szikszóért Képviselőcsoportja Tisztelettel meghívja Önt és Családját 2009. október 23.-án 18 órakor Szikszó város főterén az ‘56-os Forradalom és Szabadságharc 53. évfordulója alkalmából rendezendő ünnepi megemlékezésre és koszorúzásra!

Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport közleménye

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

Tisztelt Szikszói Polgárok!

Szikszó Város Önkormányzata Képviselőtestülete Szövetség Szikszóért Képviselőcsoportja (az úgynevezett „nyolcak”) kinyilvánítja, hogy Szikszón a helyi szocialisták – a várhatóan súlyos választási kudarcuk, valamint Füzesséri József polgármester eredménytelenségének és alkalmatlanságának palástolása miatt – elkeseredett, de egyben méltatlan, az 50-es évekre jellemző lejárató, bolsevista, feljelentgetős akciója ellenére biztosítani kívánja, hogy a város ne kerüljön csődbe, a költségvetése kezelhető legyen, illetve a város jövője szempontjából fontos pályázatok életben maradjanak.

Szikszó Város Önkormányzata Szövetség Szikszóért Képviselőcsoportja Közleménye!

Hírek » Szövetség Szikszóért Képviselőcsoport

Füzesséri József Szikszó Város Polgármestere, 2010. február 09.-én értesítette a Tisztelt Lakosságot, hogy Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ma, 2010. február 16.-án (kedden) 17.00 órától 18.00 óráig - képviselő-testületi ülés keretében - közmeghallgatást tart Szikszó, Rákóczi u. 33. szám alatti volt Művelődési Központ épületében. A közmeghallgatásra minden érdeklődőt tisztelettel vár.

Az EGYÜTT A VÁROSÉRT Képviselőcsoport közleménye

Hírek » Együtt a Városért Képviselőcsoport

Tisztelt Szikszói Lakosok !

Őszinte sajnálatunkat fejezzük ki abból az okból, hogy Szikszó város külterületén, nevezetesen a már közel 2 éve bezárt szemétlerakónál - mely az önkormányzat tulajdona - és a környéken lévő magántulajdonú területeken rettenetes környezetszennyezést illetve környezet-károsítást észleltünk. Ismeretlen tettesek bűzös folyékony hulladékot helyeztek ki egyrészt előre kiásott gödrökbe, másrészt  szabadon a földterületre és egy élővizes árokba.

Krajnyák Autószerviz

Hírek » Hirdetés

Műszaki vizsgáztatás, eredetiségvizsgálat helyben
-elővizsga
-3,5 t alatti személy- ill. kistehergépkocsik műszaki vizsgáztatása (gázüzemű kivételével)
-utánfutók, motorkerékpárok műszaki vizsgáztatása
-3,5 t alatti összes gépjármű típus eredetiségvizsgálata
-traktorok, pótkocsik, motorkerékpárok eredetiségvizsgálata

ÁLLÁSPÁLYÁZATOK A HELL CSOPORTNÁL

Hírek » Hirdetés

HELL ENERGY Magyarország Kft. : Villanyszerelő karbantartó, Könyvelő, Kontroller, Laboráns, Gépkezelő – automatizált gyártógépsoron, Karbantartó

Az AVALON MOTORS Kft. az Angel Station telephelyén működő Iveco márkaszervízbe: Tehergépjármű szerelő, Tehergépjármű Autóelektronikai műszerészt/ Autóvillamosság szerelőt

Az AVALON INTERNATIONAL SCHOOL Nursery Teacher Position 

beosztásokra keres új munkatársakat.

Részletes információk a címre kattintva elérhetőek!