Szikszó címer

2020. január 29, szerda - Adél napja van.

Hírek

Ingyenes szemétszállítás, csökkenő vízdíj Szikszón

Hírek » Városunk

Ingyenes lehet a szemétszállítás január elsejétől Szikszón. Az önkormányzat ugyanis átvállalja a lakosságtól a szemétszállítás költségeit-tudtuk meg Füzesséri Józseftől Szikszó polgármesterétől.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ö.tv. 12. § /2/ bekezdésében biztosított jogkörömben 2010. november 19-én (pénteken) 7.30 órára a Polgármesteri Hivatal épületében tartandó rendkívüli ülésére összehívom.

Rendelet kihirdetés

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2010. november 12. napján tartott ülésén az alábbi rendeleteket fogadta el:

13/2010.(XI.15.) sz. Rendelet Szikszó Város Önkormányzatának 2010. évi költségvetéséről szóló többször módosított 5/2010.(II.17.) számú rendelet módosítására

14/2010.(XI.15.) sz. Rendelet a képviselők, és a képviselő-testületi bizottsági tagok, tanácsnokok tiszteletdíjáról szóló 22/2002.(XII.13.) számú rendelet hatályon kívül helyezése

Hirdetmény

Hírek » Városháza

Volán buszmegálló ideiglenes áthelyezése a Miskolc-Encs-Miskolc viszonylaton

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ö.tv. 12. § /2/ bekezdésében biztosított jogkörömben 2010. november 12-én (pénteken) 13.00 órára a Szikszó Városi Óvoda, Alapszolgáltatási Központ és Védőnői Szolgálat épületében tartandó ülésére összehívom.

Jótékonysági koncert

Hírek » Egyház

A szikszói Római Katolikus Egyházközség és az Új Szövetség Szikszóért Egyesület jótékonysági orgonakoncertet szervez az árvízkárosultak megsegítésére. A koncert a római katolikus templomban lesz augusztus elsején, vasárnap 16.00 órakor. Közreműködik Virágh András Gábor, a budapesti Szent István Bazilika orgonaművésze. Felcsendülnek: Bach, Franck, Liszt és Messiaen művei. Jegyek a plébánián válthatók, valamint a koncert előtt a templomnál ezer forint értékben. Az orgonakoncerten az árvízkárosultak ingyen vehetnek részt.

Frankfurti ajándék a szikszóiaknak

Hírek » Egyház

Észak-kelet Magyarország legnagyobb orgonáját állították fel a római katolikus templomban

Abaúji kórustalálkozó

Hírek » Egyház

A több éves hagyományoknak megfelelően 2007. október 14-én, vasárnap délután 4 órakor a szikszói református templomban abaúji kórustalálkozó lesz Gönc, Encs, Abaújszántó, Aszaló, Szendrő, Edelény, Gagybátor, Szikszó és Szuhogy települések énekkarainak a részvételével.

Emlékhangverseny a néhai Csomós János kerületi esperes tiszteletére

Hírek » Egyház

2007. szeptember 30-án, vasárnap 16 órai kezdettel néhai Csomós János kerületi esperes tiszteletére, születési évfordulója alkalmából emlékhangverseny lesz a szikszói református templomban a helyi négyszólamú énekkar közreműködésével.

Az Európai Építészeti Örökség része a szikszói református templom

Hírek » Egyház

"Oda menekültünk az előttünk lévő reménységhez, mely lelkünknek bátorságos és erős horgonya." Ez a gondolat hirdeti a szikszóiaknak a Zsidókhoz írt levél 6. fejezetének igazságát, mely a református templomuk szószékkoronájának egyik horgonyán látható és a múlt századi nagy tűzvész után került oda.

Új szerverre költözik a szikszo.hu

Hírek » szikszo.hu

Kedves Látogatók! A szikszo.hu hamarosan új szerverre költözik át.