Szikszó címer
 

Hírek

Telefonszám változás

Hírek » Városunk

Az ÉRV Zrt. értesíti tisztelt Felhasználóit, hogy a Szikszói Ügyfélszolgálati Irodájának telefonos elérhetősége az ügyfélkiszolgálás minőségének javítása érdekében 2015. 03.01-jétől megváltozik.

Munkatársaink a továbbiakban a 46 592 047-es telefonszámon állnak szíves rendelkezésükre.

ÉRV ZRT

www.ervzrt.hu

„Ismerj meg, hogy segíthess!”

Hírek » Városunk

A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete a Norvég Civil Támogatási Alap pályázati támogatásával 2015. április 1. és 2016. április 30. között szemléletformáló programot valósít meg B.-A.-Z. megyében „Ismerj meg, hogy segíthess!” címmel.

Meghívó

Hírek » Városunk

Az Őszirózsák Nyugdíjas Klub és a Bruno Gröning Baráti Kör szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját a „CSODADOKTOR” NYOMÁBAN c. dokumentumfilm megtekintésére!

HIVATÁS – SZOLGÁLAT – KARRIER

Hírek » Városunk

Rendőr szeretnél lenni?

Ha cselekvőképes, állandó belföldi lakóhellyel rendelkező, büntetlen előéletű magyar állampolgár vagy, és rendelkezel érettségivel vagy azt 2016. július 1-ig megszerzed, illetve megfelelsz az egészségi, pszichikai és fizikai alkalmassági elvárásoknak, már megtetted az első lépést.

Álláshirdetés

Hírek » Városunk

A szikszói szauna gyár, felvételt hirdet, 2 fő asztalos szakmunkás munkakörben.

Érdeklődni, munkaidőben Fáklya Lászlónál lehet, a helyszínen.

Cím: Szikszó, Görög katolikus templom mögött az Ipari Park területén.

Mindenszentek idején emelkedik a tűzesetek száma

Hírek » Városunk

Általános szokás, hogy Mindenszentek napján és az azt követő Halottak napján gyertyát gyújtunk a halottakért, nemcsak a temetőkben, hanem otthon is. A gyertya fénye azonban nemcsak az örök világosságot jelképezi, annak lángja veszélyt is jelenthet. A statisztikák szerint az évnek ebben az időszakában megemelkedik tűzesetek száma.

Meghívó

Hírek » Városháza

Tisztelt Szikszói Polgárok!

Szikszó Város Önkormányzata, hagyományteremtő céllal, első ízben szeretné megrendezni a „Szikszó Város Napja” elnevezésű rendezvényt.

Mivel ennek a rendezvénynek nincs hagyománya, ezért arra kérjük Önöket, mondják el gondolataikat, ötleteiket, miként képzelik el ezt a napot, netán mivel tudnának hozzájárulni annak sikeréhez?