Szikszó címer

2020. január 25, szombat - Pál napja van.

Sport

Öt aranyos úszó siker Szikszón

Hírek » Sport

Arnózcki Zsófi-, aki Szikszón él és a Miskolci Városi Sportiskola növendéke- öt aranyérmet nyert a finnországi Tampereben 2012. november 3-4 között megrendezett ifjúsági nemzetközi úszókupán az Euswim 2012-en. a 10 éves kislány olyan nagyszerűen teljesített ezen a viadalon, hogy a korosztálya legeredményesebbje kupát is neki ítélték.

Országos Triatlon Diákolimpia Fadd-Dombori

Hírek » Sport

2012. június 17-én 12  gyerekkel dákolimpiai országos döntőn vettünk részt. Minden versenyzőnk dicséretet érdemel a szép eredményekért. Egyéniben és csapatban is sok-sok érmet és oklevelet sikerült szereznünk. Varga Levente 2.b osztályos tanulónak köszönhetően végre megszületett iskolánk első egyéni magyar bajnoki aranyérme is. Köszönjük Füzesséri József polgármester úr és az Ezüst Gázló Nonprofit Kft. segítségét az utaztatásunkban.

Dr. Borosi László Teremlabdarúgó Emléktorna

Hírek » Sport

2012. január 28. SZOMBATON 9.00 - 15.00 óráig a SZIKSZÓI SPORTCSARNOKBAN.

Hozd magaddal a barátodat, szurkoljunk együtt az alábbi csapatoknak:

  • Szikszó - Tomor-Lak
  • Aszaló
  • Homrogd
  • Alsóvadász
  • Kiskinizs

Belépő: 400- Ft.-

Szabó László Emléktorna Szikszón

Hírek » Sport

Szabó László futball edző és játékos emlékére rendezik meg minden esztendőben azt az emléktornát, amelyet az idén január 14-én tartottak az abaúji város sportcsarnokában. A szervező Tomor- Lak- Szikszó Futball Klub és a Szikszói Postagalambász Egyesület volt.Szabó László futball edző és játékos emlékére rendezik meg minden esztendőben azt az emléktornát, amelyet az idén január 14-én tartottak az abaúji város sportcsarnokában. A szervező Tomor- Lak- Szikszó Futball Klub és a Szikszói Postagalambász Egyesület volt.

Mezei futóverseny - 2011. 10. 27.

Hírek » Sport

2011. 10 .27-én került megrendezésre Miskolc vonzáskörzetében Ongán a mezei futóverseny.

A Szepsi Csombor Márton Gimnázium, Szakképző, Általános Iskola,Könyvtár, Egységes Pedagógiai Szakszolgálat és Alapfokú Művészeti Iskola az alábbi sikeres eredményeket érte el:

I.Abaúji Kerékpár Napok - Szikszó Nagydíj

Hírek » Sport

Az I. Abaúji Kerékpár Napok keretében 2011. június 12-én szervezték a Szikszói Nagydíj elnevezésű viadalt. Háztömb körüli nyílt kerékpárversenyen a férfiak 9 , a nők pedig 3 korcsoportban indultak.

A rendezvényt a Kerékpársport 2000 SE szervezte a Szikszó Önkormányzata támogatásával.

I.Abaúji Kerékpár Napok - Szikszó Nagydíj

Hírek » Sport

Az I. Abaúji Kerékpár Napok keretében 2011. június 12-én, vasárnap szervezik a Szikszói Nagydíj elnevezésű viadalt. Háztömb körüli nyílt kerékpárversenyen a férfiak 9 , a nők pedig 3 korcsoportban nevezhetnek.

I. Abaúji Kerékpár Napok – Szikszó Nagydíj kritérium verseny

Hírek » Sport

A verseny időpontja: 2011. június 12. (vasárnap) 1100-1400 óra

A verseny rendezője: Kerékpársport 2000 SE

A verseny helyszíne: Rajt-cél: Szikszó Szabadság tér

Versenyközpont: Szikszó Városháza (Kálvin tér 1.)