Szikszó címer
 

Városháza

Értesítés

Hírek » Városháza

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2013. április 9. napján (kedden) az okmány-ügyintézést támogató informatikai rendszerek technikai karbantartása miatt országosan szünetelni fog az okmányirodai ügyintézés.

Az esetleges kellemetlenségekért a szíves elnézésüket kérjük.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal
Szikszói Járási Hivatala

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2013. március 28-án (csütörtökön) 13.00 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Felhívás március 15-i koszorúzásra!

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzata ezúton hívja fel az intézmények, szervezetek, pártok figyelmét, hogy koszorúzási szándékukat legkésőbb március 11-ig szíveskedjenek bejelenteni Gál Péter művelődésszervezőnél személyesen az Inkubátorházban, vagy a 06/30-240-80-98 as telefonszámon, vagy a galpeter75@gmail.com e-mail címen!

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2013. február 14-én (csütörtökön) 13.00 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2013. január 31-én (csütörtökön) 13.00 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2012. december 20-án (csütörtökön) 13.00 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatához a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázat 2012. évi fordulójára 75 db „A” típusú és 18 db „B” típusú pályázat érkezett.

Értesítés

Hírek » Városháza

Tisztelt Állampolgárok!

Ezúton értesítem a Tisztelt Állampolgárokat, hogy 2012. október 27-én (szombaton) a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadás nélküli munkanap lesz, ezen a napon csak ügyeletet tartunk.

Megértésüket megköszönve

Tisztelettel:

Dr. Ronyecz Róbert sk.
jegyző

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2012. október 25-én (csütörtökön) 8.00 órára az Inkubátorház nagytermében tartandó ülésére összehívom.

Útlezárás

Hírek » Városháza

Tisztelt Lakos!
Tisztelt Üzlettulajdonos!

Tájékoztatom, hogy az ÉMOP-3.1.2/A-2f-2010-0003. projekt keretében felújításra kerülő     II. Rákóczi Ferenc útszakasz aszfaltozása és burkolat festési munkái miatt a
Kálvin tér 1.számtól a Rákóczi út 23. számig tartó útszakasz LEZÁRÁSRA KERÜL 2012. OKTÓBER 24-ÉN (SZERDÁN) REGGEL 06.00. ÓRÁTÓL előreláthatólag 22.00 ÓRÁIG. Eső esetén tartaléknap 2012. október 25.(csütörtök). Kérjük, hogy a lezárással érintett útszakaszon a hulladékgyűjtő edényzeteket 2012. október 25-én csütörtökön reggelre helyezzék ki.(A szállítási időpont egyeztetése a a CIRKONT-tal megtörtént)

Megértésüket és türelmüket megköszönve tisztelettel:


Szikszó, 2012. október 18.      


Füzesséri József sk.
Szikszó Város Polgármestere

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2012. október 18-án (csütörtökön) 16.30 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó rendkívüli ülésére összehívom.

Értesítés

Hírek » Városháza

Szikszó Város Polgármesteri Hivatala értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. október 18.-án 17.00 órakor - képviselő-testületi ülés keretében - közmeghallgatást tart a Szikszó, II. Rákóczi Ferenc u. 33. szám alatti Inkubátorház kistárgyalójában.

Szikszó, 2012. október 10.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2012. szeptember 27-én (csütörtökön) 13.00 órára az Inkubátorház házasságkötő termében tartandó ülésére összehívom.

Tájékoztatás

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala értesíti tisztelt ügyfeleit, hogy a 28/2012.(ii.16.) számú kt. határozata alapján

Igazgatási szünetet tart

2012. Július 23. Napjától, 2012. Július 27. napjáig (5 nap)

Ez idő alatt ügyeletet tartunk.

Tűzgyújtási tilalom elrendelése a megyében

Hírek » Városháza

A szabadtéri tüzek számának megnövekedése miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága 2012. július 3-tól általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a megyében.A hirtelen nappali felmelegedés, a tartósan csapadékmentes, száraz és meleg időjárás miatt a megye erdeiben és azok környezetében, különösen a parlag- és legelőterületekkel határos erdőkben fokozott tűzveszély alakult.

Hőségriasztás

Hírek » Városháza

Várható időjárás:

A mediterrán térségből a következő napokban továbbra is meleg és száraz levegő érkezik a Kárpát-medencébe. Ma az ország jelentős részén 25 °C körüli, vagy a feletti napi középhőmérséklet várható. Kedden a Dunától keletre - Borsod, Heves és Nógrád megye kivételével - 27 fok körüli vagy feletti napi középhőmérséklet várható, a Dunántúlon ugyanerre Fejér és Komárom megyében számíthatunk.

Szerdán és csütörtökön a Dunántúl egyre több megyéjében is 27 fok feletti közép valószínű. Jelenlegi számítások szerint pénteken a hidegfront első hulláma az északnyugati országrészt már érintheti, így ott pár fokkal csökkenhet a nappali felmelegedés. A hűvösebb levegő második nagyobb területre kiterjedő hulláma a hétvégén éreztetheti hatását. Jelenlegi számítások szerint a Dunától keletre még szombaton is 25 fok feletti középhőmérsékletek a valószínűbbek.

Szikszóiak majálisa Tapolcán

Hírek » Városháza

Miskolc Tapolcán rendezte  meg Szikszó Önkormányzata a Szikszó- Majális 2012 rendezvényét a volt autós kempingben. A program egyben a  tábor ünnepélyes nyitása is volt.