Szikszó címer

A Képviselő Testület döntött a Civil Tanács tagjairól

Szikszó Város Önkormányzatának képviselő-testülete a lakosság ajánlása alapján a január 29-i testületi ülésen megválasztotta a Civil Tanács tagjait.

 

A tagok személyére az előzetes lakossági ajánlásáok alapján tettem javaslatot, amelyet a képviselő-testület megvitatott, majd határozatot hozott.

Terveim, terveink szerint a város főbb fejlesztési irányainak meghatározásában is segítségünkre lehetnek a Tanács tagjai. Javaslataikkal, véleményükkel, információikkal együttesen tudjuk Szikszót mindannyiunk érdekében közösen formálni. A tanács tagjai:

1. Berki László
2. Csáki-Peleskey Zsuzsanna
3. Csomós Jánosné
4. Glonczi Zoltán
5. Gömöri József
6. Kerekes Sándor
7. Kereki Józsefné
8. Lakatos Ildikó
9. Lekner Balázs
10. Lengyel József
11. Mazúr József
12. Moldván Tibor
13. Molnárné Szacsuri Emese
14. Nyitrainé Jurácsik Antónia
15. Pallai Ádám
16. Parázsó Gábor
17. Puskás Ferenc
18. Sándor László
19. Szarvas István
20. Urbán Tibor

A Civil Tanács sokszínű, sokoldalú testület, fiatalok és tapasztaltak, pedagógusok, művészek, vállalkozók mellett  a történelmi egyházak helyi vezetői, gyakorlati szakemberek is elvállalták a felkérést.

Bízom benne, hogy segítségükkel a nyílt, eredményes városvezetés és városfejlesztés még hatékonyabban valósulhat meg. Tudom, hogy városunkban még többször 20 személy is lehetne a grémiumban, s természetesen rajtuk kívül mindenki, az Ön tanácsaira is számítunk.

Munkájukat a magam, a képviselő-testület és a lakosság nevében előre is köszönöm.

Sváb Antal, polgármester