Szikszó címer
 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - Rendszergazda- informatikus feladatok ellátására

A rendszergazda feladata a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal számítógépes hálózatának kiépítése, server(ek) konfigurálása. Külön megadott lista alapján a hozzáférési jogok beállítása, automatikus mentési rendszer kialakítása, felhasználói programok bármely munkaállomásról történő elérhetőségének biztosítása. Ezen túl ellátja a hivatal gépparkjának karbantartását, javítását, a fejlesztéssekkel, rendszerkiépítéssel kapcsolatos tanácsadást.  

Elsősorban számlaképes, informatikai profilt alaptevékenységként végző gazdasági társaság, illetve egyéni vállalkozók jelentkezését várjuk. A megbízás nem munkaviszony keretében történik, elszámolás havonta kibocsátott számla alapján.  A vállalkozásnak és a feladat ellátásban résztvevő személyeknek titoktartási nyilatkozatot kell tennie.

Feltételek:

- Szakirányú képesítések: Felsőoktatásban szerzett műszaki, informatikai, informatikatanár, számítástechnika tanár szakképzettség; vagy felsőoktatásban szerzett szakképzettség és ügyvitelszervező, informatikus, programtervező, programozó, rendszerszervező felsőfokú szakképesítés. Középiskolai végzettség és informatikai szakmacsoportba tartozó szakképesítés.

- Menedzselhető switchek kezelése

- Windows server ismeretek

- Gyakorlat és ismeret a Linux szerverek üzemeltetésében ( tartományvezérlők programozása)

- IP telefonok kezelése

- Mikrotik router kezelése

- Programozó gyakorlat és ismeret adatbázisok készítésében

- NTG hálózati beállításokkal kapcsolatos ismeretek

- A közigazgatásban használt szoftverek ismerete (beleértve a Microsoft és nyílt forráskódú irodai alkalmazások teljes ismeretét, a könyvelésben, adónyilvántartásban, iktatásban használt ASP rendszer ismeretét is)

- Szükség  szerint,  de legalább heti  egy alkalommal a hivatalban végzi az informatikai feladatokat. Ezen túl a munkafolyamatot akadályozó problémák megoldásában telefonos segítséget nyújt. Amennyiben ez nem vezet eredményre, a hiba elhárítását még azon a munkanapon belül biztosítja.

Azonos feltételek teljesítése esetén előnyben részesül az a pályázó, aki a kikötött feltételeken túl:

  • rendelkezik közigazgatásban szerzett rendszerinformatikus gyakorlattal.
  • referenciákkal Polgármesteri Hivataloknál

A pályázatban kérjük megjelölni a vállalási összeg bruttó értékét ( FT/hó/+ÁFA)

Pályázatokat a fenti feltételek igazolásával 2020. május 15. napjáig lehet benyújtani a  Szikszói Közös Önkormányzati Hivatalhoz postai úton. A borítékra kérjük ráírni: „rendszergazda”

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Battáné dr. Tóth Zita jegyző nyújt, a 06-46/596-445-ös telefonszámon.

Szikszó, 2020. április 21.

Kapcsolódó fájlok: