Szikszó címer
 

Városháza

Hirdetmény

Hírek » Városháza

Kedves Szikszóik!

Az allergén gyomnövények nagyon sok ember életét keserítik meg. Az allergia lassan népbetegség. Bizonyára Ön is ismer környezetében olyan embereket, akiknek ezek a növények tavasztól őszig rossz közérzetet, egészségkárosodást okoznak.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ö.tv. 12. § /2/ bekezdésében biztosított jogkörömben 2011. június 30-án (csütörtökön) 13.00 órára a volt Petőfi Sándor Művelődési Központ épületében tartandó ülésére összehívom.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2011. október 20-án (csütörtökön) 13.00 órára a Szikszó Városi Könyvtár épületében tartandó ülésére összehívom.

Szikszói Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ alapkőletétele

Hírek » Városháza

Kedves Szikszóiak!

Szikszói Kistérségi Többcélú Társulás meghívja Önt 2011. október 21-én 11 órára a Szikszói Kistérségi Szociális Szolgáltató Központ létrehozása projekt alapkőletételére.

Az alapkőletétel helyszíne:Szikszó, Rákóczi u 60.

Megjelenésére feltétlenül számítva

Füzesséri József
Szikszói Kistérségi Többcélú Társulás elnöke

Inkubátorház létesítése Szikszón alapkőletétele

Hírek » Városháza

Kedves Szikszóiak!

Szikszó Város Önkormányzata meghívja Önt 2011. október 21.-én 12.00 órakor kezdődő "Inkubátorház létesítése Szikszón" projekt alapkőletételére.

Az alapkőletétel helyszíne:Szikszó, Rákóczi u 33.

Megjelenésére feltétlenül számítva

Füzesséri József
Szikszó város polgármestere

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2011. november 29-én (kedden) 13.00 órára a Szikszó Városi Könyvtár épületében tartandó ülésére összehívom.

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatához a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj pályázat 2012. évi fordulójára 76 db „A” típusú és 16 db „B” típusú pályázat érkezett.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2012. február 16-án (csütörtökön) 13.00 órára a Szikszó Városi Könyvtár épületében tartandó ülésére összehívom.

Hőségriasztás

Hírek » Városháza

Várható időjárás:

A mediterrán térségből a következő napokban továbbra is meleg és száraz levegő érkezik a Kárpát-medencébe. Ma az ország jelentős részén 25 °C körüli, vagy a feletti napi középhőmérséklet várható. Kedden a Dunától keletre - Borsod, Heves és Nógrád megye kivételével - 27 fok körüli vagy feletti napi középhőmérséklet várható, a Dunántúlon ugyanerre Fejér és Komárom megyében számíthatunk.

Szerdán és csütörtökön a Dunántúl egyre több megyéjében is 27 fok feletti közép valószínű. Jelenlegi számítások szerint pénteken a hidegfront első hulláma az északnyugati országrészt már érintheti, így ott pár fokkal csökkenhet a nappali felmelegedés. A hűvösebb levegő második nagyobb területre kiterjedő hulláma a hétvégén éreztetheti hatását. Jelenlegi számítások szerint a Dunától keletre még szombaton is 25 fok feletti középhőmérsékletek a valószínűbbek.

Tűzgyújtási tilalom elrendelése a megyében

Hírek » Városháza

A szabadtéri tüzek számának megnövekedése miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága 2012. július 3-tól általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a megyében.A hirtelen nappali felmelegedés, a tartósan csapadékmentes, száraz és meleg időjárás miatt a megye erdeiben és azok környezetében, különösen a parlag- és legelőterületekkel határos erdőkben fokozott tűzveszély alakult.

Tájékoztatás

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala értesíti tisztelt ügyfeleit, hogy a 28/2012.(ii.16.) számú kt. határozata alapján

Igazgatási szünetet tart

2012. Július 23. Napjától, 2012. Július 27. napjáig (5 nap)

Ez idő alatt ügyeletet tartunk.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2012. szeptember 27-én (csütörtökön) 13.00 órára az Inkubátorház házasságkötő termében tartandó ülésére összehívom.

Értesítés

Hírek » Városháza

Szikszó Város Polgármesteri Hivatala értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. október 18.-án 17.00 órakor - képviselő-testületi ülés keretében - közmeghallgatást tart a Szikszó, II. Rákóczi Ferenc u. 33. szám alatti Inkubátorház kistárgyalójában.

Szikszó, 2012. október 10.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2012. október 18-án (csütörtökön) 16.30 órára az Inkubátorház kistárgyalójában tartandó rendkívüli ülésére összehívom.

Útlezárás

Hírek » Városháza

Tisztelt Lakos!
Tisztelt Üzlettulajdonos!

Tájékoztatom, hogy az ÉMOP-3.1.2/A-2f-2010-0003. projekt keretében felújításra kerülő     II. Rákóczi Ferenc útszakasz aszfaltozása és burkolat festési munkái miatt a
Kálvin tér 1.számtól a Rákóczi út 23. számig tartó útszakasz LEZÁRÁSRA KERÜL 2012. OKTÓBER 24-ÉN (SZERDÁN) REGGEL 06.00. ÓRÁTÓL előreláthatólag 22.00 ÓRÁIG. Eső esetén tartaléknap 2012. október 25.(csütörtök). Kérjük, hogy a lezárással érintett útszakaszon a hulladékgyűjtő edényzeteket 2012. október 25-én csütörtökön reggelre helyezzék ki.(A szállítási időpont egyeztetése a a CIRKONT-tal megtörtént)

Megértésüket és türelmüket megköszönve tisztelettel:


Szikszó, 2012. október 18.      


Füzesséri József sk.
Szikszó Város Polgármestere

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Ötv. 12. § (2) bekezdésében biztosított jogkörömben 2012. október 25-én (csütörtökön) 8.00 órára az Inkubátorház nagytermében tartandó ülésére összehívom.

Értesítés

Hírek » Városháza

Tisztelt Állampolgárok!

Ezúton értesítem a Tisztelt Állampolgárokat, hogy 2012. október 27-én (szombaton) a Polgármesteri Hivatalban ügyfélfogadás nélküli munkanap lesz, ezen a napon csak ügyeletet tartunk.

Megértésüket megköszönve

Tisztelettel:

Dr. Ronyecz Róbert sk.
jegyző