Szikszó címer
 

Városháza

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2013. december 17-én (kedden) 13.00 órára a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal nagytárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Értesítés

Hírek » Városháza

A CIRKONT ZRt. ezúton értesíti Tisztelt Partnereit, hogy a december 25-26. Karácsony és a 2014. január 01. Újév ünnepek miatt a hulladékszállítási napok az alábbiak szerint módosulnak. Kérjük, hogy edényeiket ennek megfelelően a megszokott helyre és időben kihelyezni szíveskedjenek.

Értesítés

Hírek » Városháza

Tisztelt Állampolgárok!

Ezúton értesítem a Tisztelt Állampolgárokat, hogy 2013. december 30-31-én a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatalban igazgatási szünet lesz, a hivatali ügyintézés szünetel, csak ügyeletet tartunk.

Megértésüket megköszönve

 

Tisztelettel:

Polgáriné Dsupin Dóra sk.

aljegyző

Véradás

Hírek » Városháza

Adj vért és ments meg három életet!

KEDVES VÉRADÓ!

SZERETETTEL HÍVJUK ÉS VÁRJUK VÉRADÁSRA

VÉRADÁS HELYE: Szikszó Kórház

VÉRADÁS IDŐPONTJA: 2014. január 16. /csütörtök/ 8.30-12.30 óráig

Kérjük hozza magával személyi igazolványát és TAJ kártyáját!

Segítségét köszönjük!

Vöröskereszt

Tájékoztató a kóbor ebek begyűjtésével kapcsolatosan

Hírek » Városháza

Lakossági bejelentések alapján Szikszó városában a sátoraljaújhelyi Városellátó Szervezet által 2014. január 17-én megtörtént a kóbor ebek összegyűjtése.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2014. február 4. napján (kedden) 13.00 órára az Inkubátorház színháztermében tartandó ülésére összehívom.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2014. március 6. napján (csütörtökön) 13.00 órára a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal nagytárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Tájékoztatás

Hírek » Városháza

Tisztelt Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy a lakcímkártyával, útlevéllel, személyigazolvánnyal kapcsolatos ügyekben az Okmányiroda az országgyűlési választásokon való részvétel lehetőségének biztosítása érdekében módosította a nyitvatartási idejét.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2014. április 28. napján (hétfőn) 13:00 órára az Inkubátorház  színháztermében tartandó ülésére összehívom.

Meghívó

Hírek » Városháza

Szikszó Város Önkormányzatának Képviselő-testületét az Mötv. 44.§-ában biztosított jogkörömben 2014. május 28. napján (szerdán) 13.00 órára a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatal tárgyalójában tartandó ülésére összehívom.

Értesítés légi szúnyoggyérítésről

Hírek » Városháza

Ezúton értesítjük, hogy az Önkormányzat illetékességi területén országos központi légi szúnyoggyérítés kerül elvégzésre.
A lebonyolítást a SZEMP Air Légiszolgáltató Kft. (6724 Szeged, Kossuth sgt. 43.) végzi.

Jegyzői utasítás a köztisztviselői napra vonatkozóan

Hírek » Városháza

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy 2014. július 1. napja (kedd) köztisztviselői nap, melyre tekintettel a Szikszói Közös Önkormányzati Hivatalnál foglalkoztatott köztisztviselők mentesülnek a munkavégzés alól.

 

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.

 

Szikszó, 2014. június 25.

Polgáriné Dsupin Dóra sk.

jegyző

Meghívó

Hírek » Városháza

Értesítem, hogy a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény  43.§ (2) bekezdésében biztosított jogkörömben eljárva, mint megválasztott polgármester, Szikszó Város Önkormányzata Képviselő-testületének alakuló ülését 2014. október 22. napján (szerdán) 10.00 órára az Inkubátorház nagytermébe  összehívom, s az alakuló ülésre tisztelettel meghívom.