Szikszó címer
 

Köszönet a Máltai Szeretetszolgálat Szikszói Szervezetének

Jó élni egy olyan városban ahol tudjuk: a bajban ott a segítség. Jó élni egy olyan városban ahol tudjuk: önkéntesekhez bátran fordulhatunk. Jó élni egy olyan városban ahol vannak emberek, akik önként segítenek másokon. Szikszó egy ilyen város. Köszönet a Máltai Szeretetszolgálat Szikszói Szervezetének, akik immár több mint egy évtizede dolgoznak önként azért, hogy a bajba jutottaknak legyen hová fordulniuk.

A Máltai Szeretetszolgálat Szikszói Szervezete Suhajda József vezetésével példát mutat mindannyiunknak: a szeretet közösséget épít. Példát mutat arra is ebben a rohanó- és valljuk be, olykor önző- világunkban a mások segítése örömet hoz az adakozó életében is.

Szikszó Város polgármestereként büszke vagyok arra, hogy egy olyan közösség vezetője lehetek, ahol ilyen tenni akaró civil szerveződések működnek. Hálás vagyok a Máltai Szeretetszolgálat Szikszói Szervezetének azért, hogy nemcsak a nagy bajban, árvízkor voltak velünk, segítették az árvízkárosultakat, hanem békeidőben is itt vannak , számíthatunk rájuk.

Köszönöm nekik ezt a közösségépítő munkát, ezt az önkéntes segítséget!

Kívánok az elnök úrnak és a szolgálat valamennyi önkéntesének sikerekben, egészségben, örömben teli új esztendőt!

Füzesséri József
Szikszó polgármestere