Szikszó címer
 

Városunk

Ingyenes szemétszállítás, csökkenő vízdíj Szikszón

Hírek » Városunk

Ingyenes lehet a szemétszállítás január elsejétől Szikszón. Az önkormányzat ugyanis átvállalja a lakosságtól a szemétszállítás költségeit-tudtuk meg Füzesséri Józseftől Szikszó polgármesterétől.

Új szemétátrakó Szikszón

Hírek » Városunk

Szikszón jövő év elején pályázati támogatással egy hulladék átrakó kezdi meg a működését – tudtuk meg a szolgáltató Cirkont Zrt ügyvezető igazgatójától Üveges Zsolttól.

Tájékoztatás

Hírek » Városunk

A Központi Statisztikai Hivatal Szegedi Igazgatósága tájékoztatja a lakosságot, hogy 2010. december 1. és 15. között reprezentatív mezőgazdasági összeírást hajt végre.

Az összeírást a KSH Szegedi Igazgatósága által kiadott – pecséttel és aláírással ellátott – igazolvánnyal rendelkező számlálóbiztosok végzik.

Karácsonyi fények Szikszón

Hírek » Városunk

Advent első vasárnapján Szikszón is kigyulladtak az ünnepi fények. A gyertyagyújtáskor a Fő tér borult fénybe, hozzájárulva az ünnepvárás hangulatához.

Uszodai kedvezmény a nyugdíjasoknak Szikszón

Hírek » Városunk

A szikszói uszoda kedvelt sportolási célpont nemcsak a helybeliek, de a környező településeken élők, a miskolciak számára is. A tiszta, barátságos környezet vonzza a látogatókat. 2011. január elsejétől még inkább vonzó lehet Szikszó, főleg a nyugdíjasok számára.

Karácsonyi pánsíp koncert Szikszón

Hírek » Városunk

2010. december 26-án, a karácsonyi ünnepek második napján ingyenes pánsíp koncertet szerveznek Szikszón a Római Katolikus Templomban. A délután öt órakor kezdődő hangversenyre nemcsak a szikszóiakat, hanem a Szikszóról elszármazottakat, a környező településen élőket is várják. A koncert előadó művésze a Stockholmban élő, magyar származású Steve Taylor –Szabó lesz.

Felére csökken a víz és csatornadíj Szikszón

Hírek » Városunk

Szikszón 2011. január elsejétől 600 forint lesz a lakossági víz és csatornadíj. Erről döntött december 10-én a város önkormányzata. Családonként- átlagos 6-8 köbméteres havi fogyasztás mellett- ezzel a döntéssel 72 000 forintot spórolnak meg a szikszóiak évente.

Szépkorúak karácsonyi támogatása Szikszón

Hírek » Városunk

Húszezer forint támogatást kapnak Szikszón még karácsony előtt a 62 évet betöltött lakosok, a képviselő testület december 10-ei döntése értelmében. A karácsonyi nyugdíjas támogatással az önkormányzat célja az, hogy segítse az idős emberek mindennapi életét.

Lakossági fórum a Vadász Patak felújításáról

Hírek » Városunk

Lakossági fórumot szerveznek 2011. január 20-án Szikszón délután öt órától a volt művelődési ház nagytermében a Vadász patak felújításáról. A fórumot Szikszó polgármestere Füzesséri József kezdeményezte ,hogy a beruházásról első kézből kapjanak információt a szikszóiak.

Ünnepi nyitvatartás

Hírek » Városunk

A Városi Uszoda ünnepi nyitva tartása:
március 15-18.: 8.00-20.00
 

Értesítés

Hírek » Városunk

A CIRKONT ZRt. ezúton értesíti Tisztelt Partnereit, hogy a március 15-i ünnepek miatt a hulladékszállítási napok az alábbiak szerint módosulnak. Kérjük, hogy edényeiket ennek megfelelően a megszokott helyre és időben kihelyezni szíveskedjenek.

Német testvérvárosi gyerekek Szikszón

Hírek » Városunk

Szikszó testvérvárosából Waldemsből látogatott a településre az elmúlt napokban húsz főből álló gyerekcsoport két tanár kíséretében, akik egy hetet töltöttek Magyarországon. A két város között lévő csereüdültetés keretében fogadták a szikszóik a német vendégeket.

Kilenc évtized köszöntése Szikszón

Hírek » Városunk

Szépkorúak jubileumi köszöntése keretében Nagy Gézáné, Erzsike nénit köszöntötte 90. születésnapja alkalmából március 28-án Szikszó Önkormányzata nevében Laczkó Lászlóné alpolgármester és Füzesséri József polgármester.

Értesítés

Hírek » Városunk

A CIRKONT ZRt. ezúton értesíti Tisztelt Partnereit, hogy a április 09-i Húsvét ünnep miatt a hulladékszállítási napok az alábbiak szerint módosulnak. Kérjük, hogy edényeiket ennek megfelelően a megszokott helyre és időben kihelyezni szíveskedjenek.

Felhívás

Hírek » Városunk

Tisztelt Lakosság!

Szikszó Város Önkormányzata értesíti Önöket, hogy 2012. április hónapban a Lutherm Kft. az alábbi utcákban végzi a kémények ellenőrzését.